Voor wie

Ga hier naar de vernieuwde website van mijn praktijk: www.praktijksensus.com

In mijn praktijk begeleid ik op succesvolle wijze volwassenen, jong volwassenen,  adolescenten/jongeren en ouderen, zowel individueel als in relatie tot anderen.
Binnen bedrijven begeleid ik zowel het management als de werknemer bij conflictsituaties of onduidelijkheid.

We besteden tegenwoordig behoorlijk veel aandacht aan de verzorging van het uiterlijke…….maar hoe zit het met de aandacht en de verzorging van ons innerlijk welbehagen, van het goed functioneren van onze relaties, privé of op het werk?
Vaak hobbelen we voort en zijn we pas bereid eraan te werken als er geen andere mogelijkheid meer is, als we ergens behoorlijk mee zitten of tegenaan lopen, thuis of op ons werk. Als we herhaaldelijk in conflict raken met onszelf of met anderen.
Dan worden we bijna gedwongen om iets voor en met onszelf te doen, iets met de relatie, het gezin of iets binnen het bedrijf of de organisatie te doen.

Door een breed gamma aan methodes (tools) en de combinatie hiervan kan ik bij verschillende vormen van vraagstelling en problematiek een waardevolle begeleiding bieden, zodat men vanuit een vernieuwd perspectief en vanuit een geheel nieuwe beleving, met meer energie, zelfvertrouwen en levenslust weer vanuit eigen kracht verder kan.

Uit ervaring blijkt dat hooggevoelige en hoogbegaafde personen in mijn praktijk een grote aansluiting vinden. Zij voelen zich begrepen, ondersteund en gehoord en zien kans grote passen te maken naar meer voldoening en balans, zowel op het persoonlijke vlak als in het werk. Ook mensen met een BDE-ervaring (NDE) vinden hier een goede begeleiding.

Is het tijd om er iets mee te doen?
Wil je er iets mee doen?
Ga je het doen?

We kunnen de kwaliteit van ons leven in vele gevallen enorm verbeteren. Vaak is bewustwording al genoeg om een veranderende beweging en verschuiving in gang te zetten!

Psychodynamische therapie, counseling en coaching is er voor eenieder die inzichten wil, die bewuster met dingen wil omgaan, zich verder wil ontwikkelen en de persoonlijke en groepskracht maximaal wil benutten.
Niet alleen maar als je niet meer verder kunt op de bekende manier en ergens tegenaan loopt, maar ook als je vindt dat het tijd is voor verandering.
Misschien zijn referenties het beste voorbeeld.

Het is mogelijk dat enkele sessies voldoende zijn om op een betere manier en vanuit eigen kracht verder te gaan.
Voor een afspraak kunt u naar de contact-pagina en het intake-formulier.

Voor een korte video met uitleg ga naar: https://www.youtube.com/watch?v=YKthhHawWNI

Psychotherapie, Rotterdam, randstad, den haag, Gouda, Hillegersberg, psychologie. Therapie, coaching, begeleiding, psychiatrie, holistisch begeleiding. Psychotherapie, psychotherapie, psychotherapie, coaching, coaching, coaching. loopbaancoach, loopbaancoach, loopbaancoach, GGZ, GGZ, Zuid-Holland, Zuid-Holland, Zuid-Holland. Psychologie, psychologie, psychologie, psychologie, psychologie, psychotherapie, psychotherapeut.hoogbegaafd, hoogbegaafd, hoogbegaafd, HSP, HSP, HSP, HSP, HSP, HSP, HSP, HSP, hooggevoelig hooggevoelig hooggevoelig