Coaching

Ga hier naar de vernieuwde website van mijn praktijk: www.praktijksensus.com

Voel je dat er meer potentie is, maar weet je niet hoe deze te benutten?

Dan is een stukje coaching wellicht iets voor jou. Je hebt behoefte aan professionele of persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een coach-traject kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
  • Waar ben ik goed in en wat wil ik verbeteren?
  • Wat is mijn volgende stap privé of in mijn werk?
  • Wat is mijn persoonlijke leiderschapsstijl?
  • Hoe kan ik preventief omgaan met stressklachten?
  • Wat zijn mijn knelpunten en hoe kan ik deze omdraaien?

Hoe gaan we te werk?
Eigen wensen “waar maken” is het uitgangspunt. Dit doen we door haalbare doelen binnen een bepaalde tijd uit te stippelen en uit te werken. Dit gebeurt zorgvuldig, aandachtig, met betrokkenheid en empathie…en waar ruimte is met humor.
Wat wordt vergroot en verbeterd?
1. Bewustwording en persoonlijke groei
2. Het vergroten van zelfvertrouwen
3. Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden in
     werk en privé situaties

Op de werkvloer
We denken er niet over na, toch neemt eenieder naast eerdere werkervaringen en carrière zijn of haar eigen familiesysteem en levenservaringen mee naar de werkvloer. Dit heeft een grote invloed op de onderlinge dynamiek het functioneren en prestaties.
Bij organisaties worden de doelen van de organisatie verbonden met persoonlijke doelstellingen. De gecoachte persoon wordt een spiegel voorgehouden om zo kritisch te kijken naar zijn eigen houding en positie in het bedrijf, zodat hij zich bewuster wordt van zijn krachtpunten, mogelijkheden en eigenschappen. Deze kunnen zichtbaarder of versterkt worden met ook inzicht over de knelpunten en wat nodig is om een positieve verandering te bewerkstelligen.

Managers, leidinggevenden en medewerkers hebben verschillende competenties nodig om goed te kunnen functioneren in een veranderende omgeving. Coaching is een waardevol instrument dat uitkomst biedt als er snel resultaat wordt verwacht, maar kan ook worden ingezet bij complexe langetermijnproblematiek.
Misschien zijn referenties het beste voorbeeld.
Voor een afspraak kunt u naar de contact-pagina en het intake-formulier.

Psychotherapie, psycholoog, psycholoog, psycholoog, psycholoog, rotterdam, randstad, den haag, Gouda, hillegersberg, psychologie. Therapie, coaching, begeleiding, psychiatrie, holistisch begeleiding. Psychotherapie, psycholoog, psycholoog, psycholoog, psycholoog, psycholoog, psychotherapie, psychotherapie, coaching, coaching, coaching. loopbaancoach, loopbaancoach, loopbaancoach. Psychologie, psychologie, psycholoog, psycholoog, psychologie, psychologie, psychologie.